Trouwfilms

Wanneer ik schoonmoeders mag laten huilen

Trouwfilms zijn toch wel mijn favoriete films om te maken. Combineer mooie mensen, mooie woorden, mooie locaties en voeg een goede dosis emotie toe. Dan heb je dus de ideale plek voor een filmmaker die zegt films te maken die mensen raken. Aan mij de taak om een cinematische film te maken die jullie je trouwdag ultiem laat herbeleven.

Een cinematische film waarmee wij onze dag ultiem herbeleven. Is dat niet wat elke videograaf zegt te doen?
Klopt. Ik leg jullie daarom uit wat dit voor mij betekent. Herbeleven is dat je je als kijker voelt alsof je weer terug bent op de trouwdag. En om dat te voelen heb je hoge kwaliteit audio nodig. Audio is 50% van de film en daarom focus ik mij op alles wat er gezegd wordt: de gelofte, het ja-woord of een mooie speech. Combineer dat met cinematische beelden en dan kun je je echt voelen alsof je weer terug bent op de bruiloft.
Ik heb gekozen voor Fujifilm camera’s omdat ik de kleurweergave bij deze camera’s helemaal te gek vind. Als laatste stap in de montage perfectioneer ik deze kleuren voor een realistische, maar ook tijdloze film look.

Wat voor films lever jij ons?
De Trouwfilm: Circa 12 minuten vol met highlights van jullie trouwdag.
De Same Day Edit: Een preview van jullie film die klaar is voor het feest begint. Deze kun je dus samen met de gasten kijken op de dag zelf
De ceremonie registratie: Een film om de hele ceremonie terug te kijken. (optioneel)

Wat kost dat?
Met Trouwfilms vertel ik graag het verhaal van jullie hele bruiloft. Voor €1.650 hebben jullie de hele dag opnames, jullie eigen Trouwfilm en een Same Day Edit. Een offerte ontvangen? Neem even contact op dan kunnen we het bespreken.

Hoe werkt het?
Ik wil graag met jullie kennismaken, dat kan thuis, op mijn kantoor, ergens in een restaurantje of via Skype. Nadat we hebben kennisgemaakt en jullie trouwdag hebben besproken ontvangen jullie een offerte. Door hiermee akkoord te gaan reserveren jullie jullie trouwdatum definitief. Enkele weken voor de bruiloft spreken we nog een keer af om de laatste details door te nemen.

CineMAR trouwfilms bekijken? Klik hier voor mijn portfolio of ga direct naar de bruiloft van Lisette & Chris, Vera & Erik of Lieke & Samir.

Een leven lang dierbare herinneringen