Trouwfilms

Info & Prijzen

HEY!

Videograaf videoproductie zwolle

Je hebt zojuist enkele CineMAR trouwfilms bekeken (nog niet? Klik hier!) en hopelijk ben je nu benieuwt wat ik te bieden heb voor jullie bruiloft.
In 2018 vroegen Vera en Erik of ik hun bruiloft wilde filmen, met mijn achtergrond in commerciële videoproductie en een online cursus ‘Wedding Cinematography’ was ik er klaar voor en heb ik mijn eerste trouwfilm gemaakt. Ik ben ze nog steeds dankbaar want ik was direct verkocht! Bruiloften zijn prachtige dagen om mee te maken en de voldoening die ik haal uit de het monteren van trouwfilms en de daaropvolgende reacties van kijkers is ongekend. Inmiddels ben ik twee jaren ervaring, investeringen en cursussen verder en zijn trouwfilms een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik hoop natuurlijk ook bij jullie bruiloft! Lees hieronder meer over de mogelijkheden en laat mij weten als je vragen hebt of wil kennismaken!

MIJN STIJL

STORYTELLING
/ Kijkers van trouwfilms vertellen mij wel eens dat ze een traantje lieten toen ze een trouwfilm keken van een bruidspaar die ze niet eens kennen. Yes! Voor mij is dat het beste compliment dat ik kan krijgen en een teken dat de emotie en het verhaal van de dag goed in de film wordt overgebracht.
 

FOCUS OP AUDIO
/Audio is 50% van de film. Tijdens de trouwdag neem ik heldere audio op van alle mooie woorden die gesproken worden. In de montage creëer ik met deze woorden de verhaallijn van de trouwfilm. Hier voeg ik muziek aan toe die perfect past bij de sfeer van de dag.

  2019 LIEVELINGSMOMENTEN
/Afgelopen jaar mocht ik trouwfilms maken voor vijftien prachtige bruidsparen. Kijk en luister naar enkele momenten om nooit te vergeten. 2019

Video afspelen

1 ULTIEM PAKKET

1.650

trouwfilm videograaf bruiloft

/De hele dag opnames
/Montage 8-10 minuten trouwfilm
/Montage same day edit
/Reiskosten tot 100 kilometer en BTW
/Kennismaking

Trouwfilms  gaan om herbeleven en voor altijd herinneren van jullie bruiloft. Ik  wil graag jullie complete avontuur in beeld brengen, van de  voorbereidingen in de ochtend tot het feest in de avond. Daarom bied ik  het trouwpakket aan zonder urenrestrictie, met opnames tot ik jullie openingsdans op beeld heb om jullie trouwfilm de knallende afsluiting te geven!

Heb je wensen die ik hier niet benoem? Laat het mij weten! Alles is mogelijk.

SAME DAY EDIT

Video afspelen

Onderdeel van het pakket

/2-4 minuten vol met highlights
/Bekijk deze film samen op groot scherm
/Groot wow-effect bij jullie gasten
/Betrek avondgasten bij jullie dag
/Ontvang deze film de volgende dag digitaal

CHECK BESCHIKBAARHEID

Telefoon: +31 6 344 34 820
Email: marco@cinemar.nl
Adres: Curieweg 4, Zwolle