Trouwfilms

HEY!

Marco Zuidhof videoproductie

Je hebt zojuist enkele CineMAR trouwfilms bekeken (nog niet? Klik hier!) en hopelijk ben je nu benieuwt wat ik te bieden heb voor jullie bruiloft.
In 2018 vroegen Vera en Erik of ik hun bruiloft wilde filmen, met mijn achtergrond in commerciële videoproductie en een online cursus ‘Wedding Cinematography’ was ik er klaar voor en heb ik mijn eerste trouwfilm gemaakt. Ik ben ze nog steeds dankbaar want ik was direct verkocht! Bruiloften zijn prachtige dagen om mee te maken en de voldoening die ik haal uit de het monteren van trouwfilms en de daaropvolgende reacties van kijkers is ongekend. Inmiddels ben ik 50+ bruiloften verder en zijn trouwfilms een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik hoop natuurlijk ook bij jullie bruiloft! Lees hieronder meer over de mogelijkheden en laat mij weten als je vragen hebt of wil kennismaken!

MIJN STIJL

STORYTELLING
/ Kijkers van trouwfilms vertellen mij wel eens dat ze een traantje lieten toen ze een trouwfilm keken van een bruidspaar die ze niet eens kennen. Yes! Voor mij is dat het beste compliment dat ik kan krijgen en een teken dat de emotie en het verhaal van de dag goed in de film wordt overgebracht.
 

FOCUS OP AUDIO
/ Audio is 50% van de film. Tijdens de trouwdag neem ik heldere audio op van alle mooie woorden die gesproken worden. In de montage creëer ik met deze woorden de verhaallijn van de trouwfilm. Hier voeg ik muziek aan toe die perfect past bij de sfeer van de dag.

Filmpakket

€2.500

trouwfilm videograaf bruiloft

/ 10 uren opnames


/ Dronebeelden


/ Montage trouwfilm van circa 8-10 minuten


/ Reiskosten tot 100 kilometer en BTW


/ Kennismaking via videobellen of omgeving Zwolle


/ Nieuw in 2022: nog mooiere opnames met Cinema Line-camera

Heb je wensen die ik hier niet benoem? Laat het mij weten! Alles is mogelijk.

SAME DAY EDIT

€350

Video afspelen

De highlight trouwfilm die je  tijdens de bruiloft al bekijkt samen met jullie gasten.

/3 minuten vol met highlights
/Bekijk deze film samen op groot scherm
/Groot wow-effect bij jullie gasten
/Betrek avondgasten bij jullie dag
/Ontvang deze film de volgende dag digitaal

CHECK BESCHIKBAARHEID

06 – 344 34 820
marco@cinemar.nl