Over mij

Marco Zuidhof

Marco Zuidhof
Marco Zuidhof videoproductie

Hoe ik begon met videoproductie

Het was  2016. Mijn studie Small Business & Retail Management had ik net achter de rug en hobbymatig maakte ik wat vakantiefilmpjes en promo video’s voor plaatselijke kapsalons en bootcamps. Ik werkte voor ABN AMRO als webcare medewerker en ZZP-coach.  Tijdens een vergadering zag ik samen met collega Melissa een in elkaar geflanste vlogvideo voor de werving van nieuwe collega’s. Dat konden wij beter dachten we! We pitchten ons idee en ons voorstel werd geaccepteerd, tot mijn verbazing mocht ik als opdrachtnemer aan de slag in plaats van als medewerker. Zo voerde ik in 2017 mijn eerste opdracht als ondernemer uit. En Melissa? Daar woon ik nu mee samen en we hebben het al voorzichtig over trouwplannen :).

Dit ben ik

Kalm en enthousaist

Ik heb een rustig karakter. In nieuwe omgevingen vind ik het heerlijk om eerst even te observeren wat er allemaal gebeurd en hoe verhoudingen liggen. Daarna komt mijn enthousiasme naar boven. Mensen zijn geregeld verbaasd over mijn verleden bij Defensie en tatoeages.

Familieman

Bronnie Ware was verpleegkundige in een hospice en schreef een boek over de vijf dingen waar mensen het meest spijt van hebben. Op nummer twee staat ‘Had ik maar niet zoveel gewerkt’. Dit verkapte advies neem ik ter harte. Na een dag werken maak ik zoveel mogelijk tijd voor Melissa, familie en vrienden. En vooruit, ook voor een beetje Call of Duty Warzone.

Creatief en zelfontplooiing

Continu blijven investeren en verbeteren en daardoor CineMAR zien groeien vind ik het allermooist aan het ondernemerschap. Daarna komt de mogelijkheid om bij al die verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te krijgen.
Samen met mijn kantoormaten Eric en Nathan, ook twee freelancers in de creatieve sector, helpen we elkaar met deze zelfontplooiing. Momenteel ligt mijn focus hierbij op storytelling. Super interessant onderwerp en ik verslind alle kennis hierover die ik kan vinden!

Commitment

De ‘het moet dus het kan’-mentaliteit heb ik meegenomen vanuit Defensie. In het creatieve proces denk ik actief mee en ik vind flexibiliteit belangrijk.  Je kunt erop rekenen dat ik ga voor het beste eindresultaat.

Dit zeggen mijn klanten