Tijdlijn

Waar ik mee bezig ben (geweest)

15/05/2024

Nieuw logo

Het vorige CineMAR logo was alweer een jaar of 5 oud en ik vond het weer tijd worden voor een frisse, vrolijke update. Het nieuwe beeldmerk laat zien dat ik een zelfstandig filmmaker ben. Het kleurverloop geeft het logo een mooie creatieve look!

CineMAR Logo videoproductie donker
15/05/2024

Koning Willem I Prijs

Er kwam een project binnen waar mijn filmmakershart sneller van gaat kloppen: Gemeente Zwolle wil drie promo’s voor de Koning Willem I Prijzen die dit jaar in Zwolle uitgereikt worden. Per video gaat één persoon iets vertellen, maar het is belangrijk dat het video’s worden die meer zijn dan een ’talking head’. De verdere conceptontwikkeling was  aan mij, als er maar een duidelijk link is met het thema ‘In de spotlight’. Te gek om deze vrijheid te krijgen! Bekijk het resultaat via mijn portfolio.

16/02/2024

Vakantie!

De videoprojecten gaan even op pauze. Tijd voor een weekje ontspannen in Zell am See. Tot later!

23/01/2024

Nieuw project over Storytelling

Aan het werk aan een nieuw project dat me na aan het hart ligt: een tool voor filmmakers om storytelling effectiever in te zetten. Er is al veel informatie beschikbaar over storytelling, maar veel ervan is vrij droog en theoretisch. Mijn doel is om dit toegankelijker en praktischer te maken, zodat creatievelingen hun verhalen nog krachtiger kunnen vertellen. Houd mijn updates in de gaten voor de voortgang van dit project!

20/01/2024

Burgerberaad Zwolle over klimaat

Bezig met de tweede aftermovie voor Burgerberaad Zwolle. Ik vind het geweldig dat de gemeente Zwolle dit initiatief neemt en de gemeenschap betrekt bij de uitdaging om in 2040 klimaatneutraal te zijn. Deze bijeenkomst stond in het teken van het delen van expertise, met een scala aan deskundigen. Het viel me op hoe complex de dilemma’s zijn; er zijn geen simpele antwoorden. Het is heel interessant om dit proces vast te leggen en deel uit te maken van deze belangrijke discussie.

12/10/2023

Campagne voor Dilas

Onlangs het event van Dilas gefilmd, waar bedrijven fascinerende pitches gaven over de verduurzaming van de vastgoedsector. Vooral de ideeën om grote logistieke ‘dozen’ te vergroenen waren inspirerend; ze transformeren industrieterreinen in aanvullingen op natuurgebieden. Elk van de tien pitches is een aparte video geworden, aangevuld met diverse korte social media video’s. Een project dat perfect was voor het creëren van waardevolle content voor Dilas!

30/09/2023

Bedrijfsopvolging

Mijn zoontje Boris kreeg vandaag zijn eerste camera. Wie weet wat de toekomst brengt!

15/09/2023

Cinewhoop!

Een nieuwe drone in de verzameling. De DJI Avata, super snel en wendbaar. Deze heb ik toegevoegd om mooie actiebeelden vanuit de lucht te kunnen maken. Met deze drone kan ik ook filmen in (bedrijfs)panden.

14/09/2023

Jaarlijks hoogtepunt: Impact On The Beach

Wat een fantastische dag bij ‘Impact On The Beach’! Het was een eer om de aftermovie te filmen en monteren voor dit inspirerende event. Geweldige bedrijven en sprekers die echt een verschil maken. Deze klant en hun events geven me telkens weer een boost van creativiteit en positieve energie! 

12/08/2023

Ierse folk is te gek!

Gratis Guiness en een gezellig avond. Altijd leuk als Seamus & The Horses weer bellen voor nieuwe videocontent. Deze keer op een hele toffe locatie: Het Bostheater in Ommen. Hier hebben ze de lichttechniek perfect voor elkaar, wat zorgde voor extra mooie beelden.

07/08/2023

Campagne voor Cycloon: voor hetzelfde geld...

Hele toffe campagne ontwikkeld met het marketingteam van fietskoerier Cycloon. Doel: webwinkel-eigenaren inspireren en laten zien dat ze voor het hetzelfde geld hun pakketten duurzaam laten bezorgen. 3 campagnevideo’s en 10 social video’s zijn het resultaat. Bekijk hier meer.

01/04/2023

Eerste docu in premiere

Vandaag werd mijn docu De stadsmuur achter de Koestraat getoond in het Fraterhuis in Zwolle. In deze docu volg ik een bouwhistorisch onderzoeker.  Hij probeert sporen te vinden van een middeleeuwse stadsmuur die hier ooit gestaan zou hebben.

23/11/2022

Sinterklaas shoutout

Met veel plezier samengewerkt met Tafelronde 201 voor een bijzondere goede doelen actie. We hebben persoonlijke Sinterklaas shoutouts gefilmd voor kinderen, waarvan de opbrengst naar Stichting Kind in Beeld gaat. Zo mooi om de blije gezichten te zien van de video’s die we terug krijgen van de ouders.

15/06/2022

Lege loods tot leven brengen met animatie

Recent een spannend project afgerond voor Nozebra: het combineren van video en animatie om de toekomst van een nieuwe leisure hal bij het TT circuit in Assen te visualiseren. Momenteel is het nog een grote, lege loods, maar door creatieve visualisatie hebben we de mogelijkheden tot leven gebracht. Het is fascinerend om te zien hoe een ruimte transformeert van idee naar realiteit!

Nozebra videoproductie
15/03/2022

Documentaire voor ANNO

Trots om mijn tweede documentaire te presenteren: De zoektocht naar de toren. Ik heb een team van archeologen uit Zwolle gevolgd in hun zoektocht naar de overblijfselen van de toren van de Grote Kerk. Ooit de hoogste toren van Nederland, neergehaald door drie blikseminslagen in de middeleeuwen. Onze kennis komt van schilderijen en archieven, maar nu graven ze dieper… Zouden ze daadwerkelijk resten van de toren hebben gevonden? Spannend!