Zo bijzonder is trouwen tijdens corona!

corona bruiloft Reactie van het bruidspaar op de grote verrassing van de dag

Vragen over dit artikel? marco@cinemar.nl. Artikel gepubliceerd op 16 juni 2020.

Corona kan trouwplannen ingrijpend veranderen, maar ook veel momenten van een trouwdag blijven hetzelfde als voorheen, daarom twijfelde ik niet of de bruiloft van Marit en Daniel een mooie dag zou worden. Toch had ik niet verwacht dat het zo bijzonder zou worden als het was. En dat komt allemaal door de creativiteit en doorzettingsvermogen van het bruidsparen en de lieve mensen om hun heen. Hieronder lees je hoe de dag is verlopen. Met het bekijken van de trouwfilm krijg je een nog beter beeld, scroll hiervoor naar onderaan de pagina.

Hoe begon de dag?
De ochtend begon voor het bruidspaar met een picknick in het park met als verrassing videobeelden van familieleden. Dit was echt een moment voor hunzelf. Daarna zijn ze zich apart gaan voorbereiden op de dag. Op het houden van iets meer afstand na was het klaarmaken even gemoedelijk als anders. 

Hoe verliep de trouwshoot?
Het bruidspaar had een het Dominicanenklooster in Zwolle geregeld voor de trouwshoot. Het klooster heeft lange gangen met grote glas in lood ramen en een mooie binnentuin. We hebben een relaxte shoot gehouden en corona bestond hier niet.

Hoe verliep de ceremonie?
In de trouwzaal was een speciale opstelling gemaakt waarbij tussen elke twee stoelen voldoende ruimte was. De Scheperzaal in Zwolle was gelukkig groot genoeg voor 30 personen. Het bruidspaar had heel slim een besloten pagina op Instagram gemaakt waarop een livestream verzorgd werd voor familie en vrienden thuis, zelfs de oma van Daniel kon op deze manier meekijken.

Wat maakte deze bruiloft extra bijzonder?
In het geheim hadden de ceremoniemeesters familie, vrienden, buren en collega’s opgeroepen om langs te komen in een drive through. Nadat de gasten wat lekker de auto ingeschoven kregen met een pizzaschep, kwamen ze één voor één langs het bruidspaar met liedjes, gedichten, spandoeken slingers en confetti, heel veel confetti. Bekijk de beelden om te begrijpen hoe bijzonder dit moment was! Met creativiteit en doorzettingsvermogen is alles mogelijk.

bruiloft drive through Moment tijdens de bruiloft drive through

Wil je weten hoe het bruidspaar deze dag heeft ervaren?
In de buurt Zwolle sprak met het bruidspaar over hun voorbereidingen en hun ervaringen. Lees het artikel hier.

Bekijk hieronder de trouwfilm van deze dag. Wil je meer weten over welke mogelijkheden ik heb voor jullie bruiloft? Ik bespreek het graag met jullie.

Bekijk hier enkele CineMAR trouwfilms.

Video afspelen