Bedrijfsvideo

Commerciële videoproducties

Bedrijfsfilms

Zelfstandig of als onderdeel van een team heb ik gewerkt aan videocontent voor onder andere ABN AMRO, Synergie, Ajax eSports, Schouten Zekerheid, RTL Telekids, SVH en Praktijk van der Leij.

Wat voor videoproductie kan ik voor je uitvoeren?
De ene dag ontwikkel ik een script voor een wervingspromo om young professionals aan een werkgever te binden. De volgende dag werk ik aan video content voor een MBO-opleidingsprogramma, of schrijf ik een script voor een commercial, of film ik een bruiloft, of monteer ik een animatievideo, of werk ik aan een video voor een social media campagne.

Produceer ik zelfstandig?
De meeste projecten voer ik zelfstandig uit met eigen professionele apparatuur. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor elk budget. Daarnaast heb ik ook een groot netwerk aan creatievelingen waardoor ik snel kan opschalen. Denk bijvoorbeeld aan opnames voor een live evenement, waarbij je meerdere camerapunten wilt registreren. Of een professionele voice over. Of gewoon een hele filmcrew voor een groot filmproject.

Hoe verloopt een video project?
Waarschijnlijk heb jij een idee en/of een doel. We gaan in gesprek om te bepalen hoe video content hierbij kan helpen. Vervolgens ontvang je een offerte. Ga je akkoord? Super! Dan gaan we nu een script maken en de opnames inplannen. Na de opnames ga ik de content monteren. Hierbij heb je mogelijkheid voor feedback. Wanneer de definitieve content af is help ik je graag om het op de juiste manier in te zetten.

Wat het doel ook is, ik help om het met video te bereiken! Dit doe ik zelfstandig of in een team, van pre- tot postproductie om jouw ideeën naar het volgende niveau te tillen.

En het monteren?
Na de opnamedagen ga ik monteren en houden we contact. Standaard zitten er bij elke video twee aanpassingsronden. Jij blij ik blij!

Hoe lever ik de content aan?
Je krijgt alle content digitaal aangeleverd, op maat gemaakt voor de kanalen waar jij het gaat inzetten. Waar nodig help ik om dit op de juiste manier te doen.

CineMAR bedrijfsfilms bekijken? Klik hier voor mijn portfolio.