Synergie – Aftermovie

Ontdek de Inspirerende 40 van 2017

Synergie doet jaarlijks onderzoek naar de meest inspirerende bedrijven. De Inspirerende 40 is de jaarlijkse zoektocht naar de meest inspirerende organisaties in Nederland. Elk najaar is er een evenement waarin de awards worden uitgereikt. Sinds 2017 maak ik hiervoor de aftermovie.

Client: Synergie

Camera: Sony FX6

Toelichting project:
De Inspirerende 40 werd in 2017 georganiseerd in het Werkspoorkathedraal (Utrecht) waar ook Synergie gevestigd is. Het is een groot industrieel pand waar vroeger onderhoud aan treinen werd gepleegd maar nu evenementen worden gehouden. Op opnamedagen ben ik graag wat eerder om mij goed voor te bereiden. In het pand zag ik dat de mega betonvloer met een dweil werd gereinigd. Hier moest ik even een shot van maken! Tijdens de awardshow gebruikt Jelmer, één van de sprekers , de volgende tekst: ”De grootste schaarste die we vandaag de dag hebben is tijd en aandacht”. Het dweilen van die vloer beeldde zo mooi uit wat er werd verteld, dat de begin shot direct vast stond. Zie hierboven het resultaat in de aftermovie van 2017.

Synergie helpt als strategisch adviesbureau inspirerende organisaties met een positieve impact op de markt en op de wereld. Het jaarlijkse evenement is een manier om te laten zien welke impact inspirerende organisaties hebben. De ticketverkoop van het evenement is beperkt en met een aftermovie kan iedereen toch nog enkele hoogtepunten terugkijken, daarnaast kunnen ze ook meer mensen bereiken en de aftermovie gebruiken als reclame voor de volgende editie. Synergie schrijft ook ieder jaar een rapport over het thema, deze is gratis beschikbaar en een echte aanrader voor iedere manager en ondernemer.

Wil je in gesprek over de meerwaarde van video voor jouw bedrijf? Bekijk hier meer informatie over eventfilms of neem contact op!