Campagne

Merkversterkende campagnes

Marco Zuidhof filmmaker

Waarom een campagne?

Een campagne is meer dan een enkele video. Het is een samenspel van verschillende content, ontworpen om jouw boodschap overal te laten landen. Van boeiende hoofdvideo’s tot korte clips voor social media en professionele fotografie, elke campagne wordt strategisch ingezet voor maximale impact. Samen bouwen we aan een verhaal dat niet alleen gezien, maar ook gevoeld en onthouden wordt door jouw doelgroep.

Hoe werken we samen?

In veel gevallen wordt de kernboodschap of het concept van een campagne al ontwikkeld door een marketeer of het interne team van een bedrijf. Mijn rol is om dat concept visueel tot leven te brengen. Ik werk nauw samen met jullie om de essentie van jullie boodschap te begrijpen en deze te vertalen naar een krachtig visueel verhaal.

Wat is mijn werkwijze?

Ik duik in jouw doelstellingen en doelgroep om een concept te creëren dat raakt. Of ik nu zelfstandig werk of samen met mijn netwerk van ‘videomatties’, flexibiliteit en vakmanschap staan voorop. Van script tot eindmontage.

Dit zei Mart van Cycloon over onze samenwerking:

’s Avonds de allerlaatste feedback doorvoeren en last-minute meedenken over de laatste scripts: Marco is enorm flexibel! Hij heeft voor ons drie gave video’s gemaakt voor een campagne waarbij we drie klanten van Cycloon interviewden, met ook nog verschillende snippets daarbij. Het is enorm prettig samenwerken met Marco en de video’s zijn top geworden: mede dankzij Marco is onze campagne geslaagd!

Meer weten?

Bekijk video's van voltooide campagnes

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen