Video afspelen

Vera & Erik – Trouwfilm

Client
Vera & Erik
Locatie
Gouden zaal (Kampen)
Categorie
Trouwfilm

Inmiddels zijn Trouwfilms een aanzienlijk deel van de films die CineMAR maakt. Maar toen ik een Trouwfilm voor Vera en Erik mocht gaan maken was dat nog anders.

Na een cursus 'Wedding cinematography' durfde ik het aan. Ik ken Vera en Erik persoonlijk en dat maakte deze dag extra bijzonder. Misschien ben ik bevooroordeeld, maar volgens mij was alles aanwezig: emoties, mooie locaties en leuke mensen. Ik weet trouwens dat ik niet de enige ben die er zo over denkt, want ik heb daarna nog vaak gehoord dat deze film veel mensen een traantje heeft bezorgd, terwijl ze het bruidspaar niet eens kennen. De dag begon vroeg. Zo vroeg zelfs, dat we de voorbereiding van Erik de avond ervoor al hebben opgenomen. Ach ja, kon hij vast zijn gelofte een keer oefenen :).

Mijn favoriete shot 1: Erik stond leunend tegen de klassieke trouwauto al even te wachten voor hij de bruid mocht zien. Ik moest gewoon even wat beelden schieten toen ik dat zag.

Mijn favoriete shot 2: Vlak voor het feest kwam ik het bruidspaar op de gang tegen. Schoenen aan de kant gegooid en even uitrusten voor de avond.

Ook een Trouwfilm laten maken? Klik hier!