Video afspelen

Lieke & Samir – Trouwfilm

Client
Lieke & Samir
Locatie
Landgoed Klarenbeek
Categorie
Trouwfilm

Voor Lieke en Samir heb ik een Same Day Edit, Trouwfilm en registratie van de bruiloft gemaakt. De eerste twee kun je hier bekijken en neem daar even de tijd voor. Want wat was deze bruiloft gaaf: een landgoed, een shoot tijdens golden hour, geweldige speeches en een prachtig bruidspaar.

Op de dag van de bruiloft ontmoette ik Lieke en Samir bij een Bed & Breakfast op de veluwe. Hier hadden ze allebei een mooie studio in een oude hangar uit WW2. Als filmmaker wordt ik heel blij van aandacht voor locaties, want het geeft de beelden net wat extra magie. Kijk zelf maar.

Mijn lievelingsshot 1: De aanmoedigende vriendinnen van de bruid tijdens de shoot met het bruidspaar.

Mijn lievelingsshot 2: De bruidegom die zijn boekje met gelofte aan het maken is, deze kleine momenten maken trouwfilms uniek!

De film die je hieronder ziet is de Same Day Edit. Deze film heb ik op de trouwdag gemonteerd en getoond aan het bruidspaar en de gasten. Het is een uitdaging om deze film te maken voordat de avondgasten arriveren, maar het is zo gaaf om de reacties te zien! De daggasten vinden het super om zo snel al de eerste beelden terug te kijken en voor de avondgasten is het ook bijzonder, omdat ze toch momenten van overdag kunnen meemaken.

Video afspelen
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin