Video afspelen

Praktijk van der Leij

Client
Praktijk van der Leij
Jaar
2019
Categorie
Bedrijfsfilm

Sinds mijn start in videoproductie in 2017 werk ik regelmatig bij Praktijk van der Leij aan video content voor heel succesvolle social media campagnes.

Praktijk van der Leij is een praktijk voor hypnotherapie. Door middel van hypnose helpt de praktijk cliënten te stoppen met roken, aan een gezond eetpatroon of bij andere dieper liggende problemen zoals onzekerheid, angsten of lichamelijke klachten.

Door persoonlijke ervaringen van cliënten in beeld te brengen laten we zien dat naast een doel als '10 kilo afvallen' iets veel belangrijkers bereikt wordt, namelijk blij zijn met jezelf.

Hypnotherapie is iets onbekends en daarom hebben we ook video content gemaakt voor de website van de praktijk. Hierin worden veelgestelde vragen beantwoord. Super fijn voor de potentiële cliënt, want die heeft direct een beter beeld van de geboden zorg. Ook heel fijn voor de praktijk, want cliënten boeken sneller kennismakingsgesprekken, waarin direct gesproken kan worden over de persoonlijke situatie van de klant.

De video's hebben een rustige uitstraling en duren 1-2 minuten. Opnames en monteren gaat hierdoor snel. Een serie video's kan hierdoor ook met een kleiner budget gemaakt worden. Wil je ook video content voor een social media campagne of website? Stuur een bericht en dan gaan we in gesprek!