Event films

En toen was het bereik ineens een stuk groter dan het aantal bezoekers

Aftermovie Inspirerende 40

Ik focus mij bij aftermovies op snelle, opbouwende films waarbij verschillende losse quotes  samen een geheel vormen. Ik zoek naar stukjes tekst van sprekers die mensen echt raakt of boeit. Draait het event om muziek? Dan doe ik hetzelfde, maar dan met beelden.

Wat voor videoproducties kan ik voor je uitvoeren?
Voor opdrachtgevers als ABN AMRO, Synergie, SVH en Theater De Spiegel heb ik projecten gedaan voor business events, awardshows, beurzen en muziekshows.

Produceer ik zelfstandig?
De meeste projecten voer ik zelfstandig uit met eigen professionele apparatuur, zowel voor video als audio. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor elk budget. Daarnaast heb ik ook een groot netwerk aan creatievelingen waardoor ik snel kan opschalen. Denk bijvoorbeeld aan opnames voor een live evenement, waarbij je meerdere camerapunten wilt registreren. Of een professionele voice over. Of gewoon een hele filmcrew voor een groot filmproject.

Hoe verloopt een video project?
Waarschijnlijk heb jij een idee en/of een doel. We gaan in gesprek om te bepalen hoe beelden van het event hierbij gaan helpen. Vervolgens ontvang je een offerte. Ga je akkoord? Super! Dan ga ik voor je aan de slag! Na de opnames ga ik de content monteren. Hierbij heb je mogelijkheid voor feedback. Wanneer de definitieve content af is help ik je graag om het op de juiste manier in te zetten.

Wat het doel ook is, ik help om het met video te bereiken! Dit doe ik zelfstandig of in een team, van pre- tot postproductie om jouw ideeën naar het volgende niveau te tillen.

Musical Awards aftermovie

En het monteren?
Na de opnamedagen ga ik monteren en houden we contact. Standaard zitten er bij elke video twee aanpassingsronden. Jij blij ik blij!

Hoe lever ik de content aan?
Je krijgt alle content digitaal aangeleverd, op maat gemaakt voor de kanalen waar jij het gaat inzetten. Waar nodig help ik om dit op de juiste manier te doen.

Wat kost dat?
Houd voor een aftermovie rekening met €750 tot €1.250.

Publiek

CineMAR event films bekijken? Klik hier voor mijn portfolio.