Animatie

Complete instructievideo's of ondersteunend in een bedrijfsfilm

Animatievideo ABN AMRO

De verscheidenheid aan plekken waar ik kom en creatieve ideeën waar ik aan mag werken maakt het ontwikkelen van commerciële videocontent zo uitdagend!

Wat voor videoproductie kan ik voor je uitvoeren?
De ene dag ontwikkel ik een script voor een wervingspromo om young professionals aan een werkgever te binden. De volgende dag werk ik aan video content voor een MBO-opleidingsprogramma, of schrijf ik een script voor een commercial, of film ik een bruiloft, of monteer ik een animatievideo, of werk ik aan een video voor een social media campagne.

Produceer ik zelfstandig?
De meeste projecten voer ik zelfstandig uit. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor elk budget. Daarnaast heb ik ook een groot netwerk aan creatievelingen waardoor ik snel kan opschalen. Denk bijvoorbeeld aan een professionele voice over.

Hoe verloopt een video project?
Waarschijnlijk heb jij een idee en/of een doel. We gaan in gesprek om te bepalen hoe video content hierbij kan helpen. Vervolgens ontvang je een offerte en een storyboard. Ga je akkoord? Super! Dan gaan we aan de slag. Samen bepalen we welke voice over stem goed past bij jouw merk. Daarna ga ik de video voor je monteren. Als er geen opnames gemaakt hoeven te worden kan dit al binnen een week geregeld zijn. Wanneer de definitieve content af is help ik je graag om het op de juiste manier in te zetten.

Hoe zit het met de tekst voor de voice over?
Deze tekst bepaalt de sfeer in de video, dus is super belangrijk! Jij weet wat er gezegd moet worden en samen komen we eruit hoe dat gezegd moet worden!

Hoe lever ik de content aan?
Je krijgt alle content digitaal aangeleverd, op maat gemaakt voor de kanalen waar jij het gaat inzetten. Waar nodig help ik om dit op de juiste manier te doen.

Wat kost dat?
De kosten van de animatievideo’s die ik heb gemaakt lagen allemaal ergens tussen €450 en €1.200. Dit hangt helemaal af van het concept en de animaties. Meer weten? Neem contact op dan vertel ik je er graag meer over.

CineMAR bedrijfsfilms bekijken? Klik hier voor mijn portfolio.

Wat het doel ook is, ik help om het met video te bereiken! Dit doe ik zelfstandig of in een team, van pre- tot postproductie om jouw ideeën naar het volgende niveau te tillen.