Ceremonie Registratie

Een montage met alle mooie herinneringen

Jullie hele trouwceremonie als film

In de trouwfilm zit een minuut of drie met mooie hoogtepunten van de trouwceremonie. Een mooie tijdsduur om af en toe terug te kijken en te laten zien aan vrienden en familie. Maar ik neem de complete trouwceremonie op in beeld en audio omdat ik vooraf niet weet welke momenten in de trouwfilm gaan komen. Met dit materiaal kan ik een extra montage vol met mooie herinneringen maken: de ceremonie registratie.

Wat is het?

De ceremonie registratie is een film van jullie hele trouwceremonie. Een mooie manier om alle mooie momenten en verhalen van de sprekers nog eens terug te kunnen kijken.

Hoe lang duurt deze film?

Het doel van deze montage is om zoveel mogelijk herinneringen te blijven koesteren. Ik knip alleen momenten uit de film waarin niks gebeurt. Als er live muziek is gemaakt houd ik dat erin als de audiokwaliteit goed genoeg is.

Wat is de kwaliteit?

Oplevering is in FullHD inclusief kleurbewerking. Ik maak een zo compleet mogelijke film, daarom is het mogelijk dat hier en daar een fotograaf/videograaf in beeld loopt, een shot niet helemaal in focus is, of een shot ontbreekt.

Wat is de prijs?

De ceremonie registratie kost €270. Hierbij ontvang je gratis alle extra beelden van eventuele speeches die gehouden zijn op de trouwdag.

Hoe kun je de ceremonie registratie bestellen?

De ceremonie registratie voor bruiloften die plaatsvonden in 2020 kun je nu hieronder bestellen.  Elke bruiloft neemt ongeveer 1TB (+1TB back up) in beslag op mijn harde schijven, daarom verwijder ik elk voorjaar de ruwe beelden om ruimte te maken voor nieuwe projecten.
Wacht dus niet te lang als je hierin geïnteresseerd bent! Vul hieronder je gegevens (of mail naar marco@cinemar.nl) om direct een ceremonie registratie van jullie bruiloft in 2020 te bestellen. Je ontvangt de film digitaal binnen vijf werkdagen.

Bestellen

1. Jouw gegevens

Vragen?

Vragen of suggesties? Ik hoor het graag! Je kunt mij bereiken via marco@cinemar.nl of 0634434820 (WhatsApp/telefoon).